To nye rådgivere til PR-operatørene

I august er Jonatan de Koter og Didrik Linnerud Arnesen, på plass som rådgivere i Lille Grensen 7.

 

– 2022 har så langt vært hektisk og vi har gledet oss i noen måneder nå til å få Jonatan og Didrik på plass, sier byråleder i PR-operatørene, Petter Thorendahl.

Jonatan de Koter kommer fra advokatselskapet DLA Piper hvor han har jobbet som kommunikasjonsrådgiver med intern- og eksternkommunikasjon.

– Jeg har fulgt PR-operatørene i flere år og er imponert over hva de leverer. Det føltes riktig fra første møte og jeg har allerede fått brynt meg på oppgaver innenfor ulike forretningsområder, sier de Koter.

Didrik Linnerud Arnesen har erfaring fra Forsvaret kommunikasjonsenhet og som frilansfotograf i Dagens Næringsliv.

– Det er en struktur, kultur og metode i PR-operatørene som appellerte til meg og som gjør meg trygg på at jeg vil utvikle meg videre som rådgiver, sier Didrik Linnerud Arnesen.

Jonatan og Didrik er begge på plass i PR-operatørene og er allerede godt i gang med prosjekter for byråets oppdragsgivere.

Flere rekrutteringer i 2022 og 2023 på trappene
Det er høyt tempo hos PR-operatørene og byrået signaliserer at det blir behov for flere rekrutteringer i løpet av høsten, av både senior- og juniorressurser.

– Med flere nye kunder inn og økt oppdragsmengde fra eksiterende oppdragsgivere, ser vi at det vil bli behov for ytterligere rekrutteringer gjennom høsten og inn i 2023, avslutter Thorendahl

Case