To nye rådgivere på plass hos PR-operatørene

– Som nyutdannede føler vi oss heldige som har kommet inn på arbeidsmarkedet i den utfordrende tiden samfunnet er i nå.

Sara Stefansdottir og Viktoria Marie Bystøl Baug kapret hver sin juniorstilling i PR-operatørene i en tid mange opplever som utfordrende på arbeidsmarkedet. Begge har nå vært gjennom sin første uke på den nye arbeidsplassen, og Stefansdottir forteller at hun både er spent og begeistret for den nye jobben sin.

– Den første dagen ble vi møtt med blomster på pulten og veldig imøtekommende kollegaer, så det var ikke vanskelig å føle seg velkommen. Første uken har for det meste bestått av nye inntrykk og innføring i hvilke spennende kunder jeg skal jobbe med fremover, sier hun.

Gøy med nye utfordringer

Baug legger til at det har vært spesielt å starte i ny jobb i en tid preget av Covid-19 og hjemmekontor.

– Jeg synes det er rart å komme inn i PR-bransjen når ting ikke er helt som før. Selv om mye av kommunikasjonen i vår bransje foregår over nett og telefon til vanlig, ser jeg frem til å kunne møte kundene våre ansikt til ansikt etter hvert også, sier Baug.

Stefansdottir forteller at opplæringen, til tross for en annerledes hverdag, har fungert fint.

– Det er lagt opp gode muligheter for hjemmekontor, samtidig som det også er tilrettelagt for god opplæring og oppfølging for oss nye, sier hun.

Hun gleder seg også til å kunne møte både kunder og kollegaer utenfor Teams når koronasituasjonen tillater det.

Begeistret for de nye rådgiverne

Byråleder Petter Thorendahl er begeistret over å ha de to nye juniorrådgiverne på plass i PR-operatørene, og har stor tro på at de vil bidra positivt på kundeteamene, samt være viktige bidragsytere sosialt når det blir anledning til det igjen.

– Sara og Viktoria utmerket seg tidlig som aktuelle kandidater under den digitale rekrutteringsdagen i fjor og det føles veldig bra å endelig ha de på plass. Vi hadde store forventinger til de begge og det har de levert på. Det er imponerende hvordan de har taklet den nye arbeidshverdagen hos oss og alle oppgavene de har fått tildelt, avslutter han.

Dette innlegget er skrevet av:

Olav E. Kjær

Kundeansvarlig og rådgiver978 59 493

Vi hjelper deg å nå dine mål.

Case