Sosiale medier og digitale kanaler

Det er viktig at dine digitale aktiviteter faller sammen med og styrker dine øvrige kommunikasjonsaktiviteter, PR-operatørene viser deg hvordan.

PR-operatørene sørger for at sosiale medier og egne digitale kanaler blir en integrert del av kommunikasjonsarbeidet for virksomheten din. Vi mener at egne kanaler og de sosiale mediene ikke skal håndteres som isolerte tiltak, men heller spille sammen med øvrig PR og markedskommunikasjon.

Våre rådgivere kan sette sammen konkrete planer som ivaretar kommunikasjonsbehov som er relevante for virksomheten din, mens våre eksperter på redaksjonell produksjon og mediekontakt kan bistå i arbeidet med å utvikle innhold og holde dialogen med eksempelvis bloggere.

PR-operatørene hjelper deg å benytte nettsamfunn (som Facebook og Instagram), mikroblogger (som Twitter) og delingsløsninger (som YouTube og Flickr). Vi vurderer mulighetene, foreslår løsninger og hjelper med implementeringen – enten det handler om å bygge opp en side på Facebook eller utvikle en egen virksomhetsblogg.

PR-operatørene viser deg hvordan.

Ta en prat med byråleder Petter Thorendahl.

T: +47 922 20 977  E: pt@pr-o.no