Sonos tar sitt første skritt ut av hjemmet

Nyheten mange Sonos-fans har ventet på kom endelig nå i høst. En av kjerneverdiene til Sonos er å gi kundene sine valgfrihet, og høyttalerprodusenten lanserte nylig deres første batteridrevne smarthøyttaler; Sonos MoveMove er en kraftig og allsidig høyttaler som gir kvalitetslyd både inne, ute og når du er på farten.  

Move legger listen for bærbare høyttalere på et nytt nivå med smart, tilpasningsbar lyd, overraskende dyp bass og et bredt lydbilde. Move er en fullverdig del av Sonos-anlegget med trådløs tilkobling og ekstra tilkobling for Bluetooth med en stor, trådløs rekkevidde. Høyttalerens allsidighet har ikke gått ut over Sonos sitt engasjement for god lyd, og for å sikre en enda bedre lytteopplevelse alle steder Move brukes, har Sonos videreutviklet sin egen Trueplay-justeringsteknologi ved å introdusere automatisk Trueplay. Det betyr at høyttaleren justerer seg selv for å balansere lyden perfekt for omgivelsene, både ute og inne.  

For å gjøre Move så anvendelig som mulig er høyttaleren konstruert for å være robust og slitesterk. Høyttaleren tåler fall, støt, regn, støv, direkte sollys og både høye og lave temperaturerBatteriet er bygget for avspilling hele dagen og gir opptil ti timer med kontinuerlig spilletid på en enkelt ladingSonos-plattformen gir deg muligheten til å koble deg til en lang rekke strømmetjenester – blant annet musikk, lydbøker og podkaster – og du kan styre med Sonos-appen eller AirPlay 2 eller direkte fra apper med musikktjenester. 

«Sonos har alltid gitt kundene sine høy valgfrihet. Plattformen gir deg frihet til å spille en hvilken som helst låt, på den måten du vil. Move tar valgfriheten til et nytt nivå. For første gang kan du ta Sonos med deg hvor som helst. Move er starten på en ny epoke for Sonos – en epoke hvor du ikke bare får kvalitetslyd i hjemmet ditt, men gjennom hele dagen» – Patrick Spence, CEO i Sonos. 

Move har en slank, oval utforming i fargen «shadow black». Prisen på høyttaleren er 3.999,- 

Her kan du lese mer om Sonos Move.   

Dette innlegget er skrevet av:

Case