PR-operatørene søker juniorrådgivere

Vil du være med å utvikle kommunikasjonsløsninger som får målgruppen til å snakke og kunden til å få gåsehud? Brenner du for kommunikasjonsfaget og leter etter et miljø som gjør det samme? Da kan det være akkurat deg vi ser etter.

PR-operatørene er et av landets ledende kommunikasjonsbyråer med forkjærlighet for markeds-PR og fortjent oppmerksomhet. Hos oss jobber reklamefolk, PR-folk, markedsførere, journalister, medievitere og en hund.

Nå trenger vi flere som er som oss og derfor søker vi ubeskjedent etter kommunikasjonsbransjens største talenter. Vi har nemlig en ambisjon om å kjempe helt i verdenstoppen innen markedskommunikasjon og kanskje akkurat du er den som kan bistå oss på veien til å vinne enda flere priser.

Du kan gjerne være nyutdannet, eller ha ett par års erfaring fra byrå eller på kundesiden. Det viktigste er at du har stor arbeidskapasitet, vil utvikle deg videre og ikke minst jobbe med kommunikasjon som skaper positiv forandring.

Saken fortsetter under bildeserien.

Bilder av våre nye lokaler i Lille Grensen 7. Zinc Interiørarkitekter AS og Foto: Thomas Gundersen.

Hos oss vil du få muligheten til å lære av noen av de beste i bransjen på markedskommunikasjon, jobbe med inspirerende og hyggelige kollegaer, samt med kunder som Microsoft, Gjensidige, Telia, BBC, Rusta Retail, Sonos og Helly Hansen.

Den 16. august holder vi en rekrutteringsdag. Da vil du få muligheten til å lære mer om hvordan vi jobber og hvem vi er, og ikke minst vise oss hvem du er. Resultatet kan bli en heltidsstilling i PR-operatørene, fra høsten av.

Dersom du synes dette virker spennende ber vi deg sende søknad og CV, innen 9/8 2018 til HR-ansvarlig Dingo Starr på dingo@pr-o.no.

Håper vi sees hos oss i Lille Grensen 7, torsdag 16. august.

Dette innlegget er skrevet av: