Slik er første året i byrå som nyansatt

I oktober i fjor startet jeg som rådgiver i PR-operatørene. Dette er min første «ordentlige» jobb etter endte studier ved Westerdals, og jeg hadde ikke så voldsom kunnskap om hva som ventet meg da jeg startet i jobben. Du kan lese om førsteinntrykket mitt i det tidligere blogginnlegget «Velkommen til kommunikasjonsbransjen, velkommen til byrå!». Her kommer en oppdatering etter snart ett år i byrå.

First things first; til tross for at jeg jobber på PC hver dag har jeg enda ikke blitt helt komfortabel med å bruke PC. Jeg har derimot fått en bedre PC enn jeg hadde først, som har gjort opplevelsen mye bedre. Jeg har også «stjålet» en ekstra av de ledige skjermene på kontoret, så nå kommer det seg – og jeg får høre at pulten min ser ut som en blanding av en aksjemeglers og en IT-konsulents.

Som rådgiver i PR-operatørene jobber man i all hovedsak med å skape fortjent oppmerksomhet for kundene i aviser og andre relevant medier. Jeg har derimot også fått bryne meg på å skrive innholdsartikler, jobbe med oversettelsesarbeid og for én kunde vært fotograf.

Det første året i byrå har betydd massevis av såkalte «klipp». Da jeg gjorde min første telefon til en redaksjon i november var jeg sinnsykt nervøs. Vi jobbet med en helt ny kunde, og jeg skulle selge inn en sak jeg i stor grad hadde ansvar for selv. Saken skulle selges inn hos lokalavisen Fredriksstad Blad. Etter samtalen bekreftet de heldigvis at de skulle lage sak, og jeg skjønte fort at innsalg mot aviser var noe jeg fikk til! I ettertid har det blitt klipp i både store og små aviser rundt omkring i hele Norge.

Det siste året har jeg jobbet på 8-10 kunder til enhver tid. Det som er både morsomt og slitsomt med å jobbe i byrå er at man jobber med så veldig mye forskjellig til enhver tid. Det gjør at ingen uke er lik, men fører også til at arbeidet til tider er svært krevende. Er det noe man ikke kan, så er man nødt til å lære det. Sånn sett så har jeg forståelse for at det er ønskelig å ansette folk som har jobbet i byrå, for da vet man at man får inn folk som er flinke og som lærer fort.

Da jeg startet i PR-operatørene syntes jeg det var veldig rart å skulle kalle meg selv for rådgiver, uerfaren som jeg var, men etter å ha gjort så mye forskjellig det siste året begynner jeg så smått å endelig føle at jeg er tittelen verdig. Det er litt sånn når man går rett fra skolebenken og ut i arbeidslivet at man føler man kan veldig mye teoretisk, men at man kanskje ikke er helt sikker på hvordan man skal bruke det i praksis. Det er noe man definitivt lærer seg i byrå!

Det siste året i PR-operatørene har på mange måter vært ganske annerledes enn forventet, men for det meste har det bare vært positivt. Alt fra gode kolleger, spennende kunder, morsomme utfordringer og et generelt proft selskap gjør det å jobbe i byrå skikkelig morsomt.

Konklusjonen er altså; Å jobbe i byrå er til tider veldig slitsomt og hektisk, men absolutt en fantastisk lærdom og noe jeg sterkt anbefaler.

Dette innlegget er skrevet av:

Olav E. Kjær

Kundeansvarlig og rådgiver978 59 493

Case