PR-operatørene starter mars med ny rådgiver på laget

En hektisk innspurt i 2020 kulminerte med ansettelsen av Alva Ore som ny rådgiver i PR-operatørene. Ore kommer fra stillingen som Event og Promotion Coordinator i Universal Music.

– Det er strålende å endelig få Alva på plass. Hun har et bredt nettverk, spennende bakgrunn og ikke minst er hun full av energi og nye ideer, sier byråleder i PR-operatørene, Petter Thorendahl.

I Universal Music hadde Alva ansvaret for å utarbeide og gjennomføre markedsføringsstrategier for både norske og internasjonale artister, og opparbeidet seg et bredt nettverk av artister, journalister og influensere.

Ore har allerede etter en knapp uke blitt en etterspurt ressurs og er i gang med prosjekter for et vidt spekter av kunder innen teknologi, livsstil, finans og FMCG- segmentet.

– Jeg gleder meg til å bidra med min kunnskap og erfaring i prosjektene til PR-operatørene. I lang tid har jeg sett opp til byrået, arbeidene deres og er motivert for å komme skikkelig i gang, forteller hun.

Knallstart på 2021
Det er høyt tempo på hjemmekontorene for operatørene om dagen med økt oppdragsmengde fra eksisterende kunder og stor pågang fra nye oppdragsgivere.

– Jeg har vært i PR-operatørene i 14 år og tror aldri jeg har opplevd et sånt trøkk og pågang som det er nå. Det er også imponerende og inspirerende å se hvordan både kollegaer og oppdragsgivere forsetter å håndtere «den nye normalen», sier byråleder Thorendahl.

PR-operatørene startet 2021 med å få på plass to juniorrådgivere, Sara Stefansdottir og Viktoria Baug, som begge tok storeslem og imponerte stort på den digitale rekrutteringsdagen til PR-operatørene i fjor høst. I tillegg har byrået inne Mikkel Nord denne våren som praktikant fra Høyskolen Kristiania.

– Vi ser allerede nå at det vil bli et behov for ytterligere rekrutteringer gjennom våren og her er vi i noen interessante dialoger. Vi regner også med at vi kommer til å ha en ny rekrutteringsdag til høsten hvor vi søker etter flere unge talenter, avslutter Thorendahl.

Dette innlegget er skrevet av:

Ikke gå glipp av nyttig PR-relatert informasjon.

Case