PR-operatørene søker:

Art director

Tekstforfatter

Rådgiver

Prosjektleder

Vi tror du har noen års erfaring fra byråsiden (PR, reklame, digital, design eller mediebyrå), og at dette har gjort deg modig, erfaren og trygg i rollen. Du har god kanalforståelse, uavhengig av om det er snakk om egne, fortjente eller betalte kanaler. Det viktigste er å velge det som virker, og at summen av det vi gjør skaper optimale resultater.

Du må være ambisiøs både på egne vegne og på vegne av oppdragsgiverne du jobber med. Dine løsninger og gjennomføringer skal skape økt konkurransekraft for våre kunder. Du drives av lysten til å sette avtrykk med arbeidet ditt, er nysgjerrig og løsningsorientert og tør å utfordre etablerte tankesett. Det finnes alltid flere veier til mål. Men det gjelder å velge den smarteste.

Vi ønsker oss noen som kan være viktig premissgiver og sparringspartner for både kunder og oss andre internt. Selv om vi jobber i team må du også evne å ta egne prosjekter helt i mål. Med andre ord må du kunne være selvstendig og strukturert. Vi legger heller ikke skjul på at vi ønsker oss en som er litt sånn som resten av oss; entusiastisk, fremoverlent, empatisk og med et ønske om å gjøre både kunder og kollegaer gode.

Er du den vi søker kan vi love deg konkurransedyktige betingelser, varierte og spennende arbeidsoppgaver, og landets beste kollegaer som vil gjøre sitt for at du skal lykkes!

Spørsmål til stillingen og søknad sendes til daglig leder, Petter Thorendahl, på pt@pr-o.no

Søknadsfrist: 14. august 2017