PR-operatørene søker kundeansvarlig

PR-operatørene søker landets beste kundeansvarlige rådgiver med partnerambisjoner.

Motiveres du av å utvikle kommunikasjonsløsninger som får målgruppene til å snakke, og kundene til å få gåsehud? Brenner du for kommunikasjonsfaget, og leter etter et miljø som gjør det samme? Er du klar for å ta en ledende rolle i arbeidet med å utvikle et allerede sterkt byråmiljø til et miljø som setter standardene for fremtiden? Da bør vi kanskje ta en prat.

PR-operatørene er et av landets ledende kommunikasjonsbyråer, og med en særlig forkjærlighet for markeds-PR og fortjent oppmerksomhet. Vi har stor pågang, fornøyde kunder og trenger derfor flere som er som oss. Eller aller helst enda bedre enn oss.

Saken fortsetter under bildeserien.

Bilder av våre moderne lokaler i Lille Grensen 7. Zinc Interiørarkitekter AS og Foto: Thomas Gundersen.

Er du den riktige kandidaten vil det også være muligheter for å bli partner i selskapet.

Vi sikter høyt. Vi ønsker oss ubeskjedent landets beste rådgiver og kundeansvarlig med stor faglig tyngde og utpreget kommersielle teft. Det krever at du har like god forståelse for markedsføring som for kommunikasjonsfaget. I tillegg til minimum 5 års relevant byråerfaring.

Du kan vise til gode resultater, har et godt nettverk og stor arbeidskapasitet. Og ikke minst så er du kompromissløst ambisiøs på egne, kundenes og byråets vegne.

Som kundeansvarlig i PR-operatørene har du ansvar for å skape og utvikle din egen kundeportefølje, og jobber i team med en rekke engasjerte spesialister. Du må derfor evne å motivere og lede disse, hele tiden med et tydelig fokus på kundenes mål og resultater. Du tenker godt, skriver godt, snakker godt, lytter og engasjerer gjennom tydelig kommunikasjon.

Det er også en fordel om du ler godt, for midt i alt det harde arbeidet er vi en leken og humoristisk gjeng, som er glad i latter som smitter.

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:

  • Å ha ansvar for utviklingen av egen kundeportefølje, med egne definerte budsjettmål.
  • Å være rådgiver, sparringspartner og dine kunders viktigste kommunikasjonsfaglige samarbeidspartner.
  • Å være ansvarlig for alle leveranser for dine oppdragsgivere.
  • Å være ansvarlig for at kundeteamet leverer i henhold til avtalte leveranser, mål og forventninger.

Blir du partner vil du sammen med de andre partnerne også få et ekstra ansvar for å utvikle selskapets strategier og å utvikle medarbeidere og byrået i tråd med disse.

Hos oss vil du møte noen av landets mest inspirerende kunder og kollegaer, et arbeidsmiljø hvor alle jobber mot samme mål og hvor vi gjør alt for å gjøre hverandre gode.

Som kundeansvarlig rapporterer du til daglig leder.

Dersom du synes dette virker spennende ber vi deg sende søknad og CV til administrasjonsansvarlig Siw Klingsholm, på sk@pr-o.no 

Spørsmål vedrørende stillingen rettes til daglig leder, Petter Thorendahl, på pt@pr-o.no

Søknadsfrist:

Vi vurderer kandidater fortløpende, siste frist er 22. november 2020.

Dette innlegget er skrevet av

Case