PR-OPERATØRENE SØKER JUNIORRÅDGIVERE

Vil du være med å utvikle kommunikasjonsløsninger som får målgruppen til å snakke og kunden til å få gåsehud? Brenner du for kommunikasjonsfaget og leter etter et miljø som gjør det samme? Da kan det være akkurat deg vi ser etter.

PR-operatørene er et av landets ledende kommunikasjonsbyråer med forkjærlighet for markeds-PR og fortjent oppmerksomhet.

Nå trenger vi flere som oss og derfor søker vi ubeskjedent etter kommunikasjonsbransjens største talenter.

Du kan gjerne være nyutdannet, eller ha ett par års erfaring fra byrå eller på kundesiden. Det viktigste er at du vil utvikle deg videre, skriver godt, har digital kompetanse og ikke minst vil jobbe med kommunikasjon som skaper positiv forandring for oppdragsgiverne våre.

Hos oss vil du få muligheten til å lære av noen av de beste i bransjen på markedskommunikasjon og jobbe med inspirerende og hyggelige kollegaer, samt med oppdragsgivere som HP, Computas, Rusta Retail, Sonos, Farmasiet, Riot Games, Electronic Arts, happn og OnePlus.

Den 8.november har vi en rekrutteringsdag hvor alle som søker blir invitert inn, så fremt man oppfyller kriteriene – nyutdannet eller ett par års relevant arbeidserfaring.

På rekrutteringsdagen vil du få muligheten til å lære mer om hvordan vi jobber og hvem vi er, og ikke minst, vise oss hvem du er. Resultatet kan bli en heltidsstilling i PR-operatørene.

Vi oppfordrer både de som fremdeles er under utdanning og dere som er ferdig med utdanning til å søke. Intensjonen er å ansette to juniorrådgivere med oppstart henholdsvis januar og august 2024.

Her kan du lese om rekrutteringsdagen vi gjennomførte i 2022.

Dersom du synes dette virker spennende ber vi deg sende søknad og CV, innen 15.10 2023 til HR-ansvarlig Dingo Starr på dingo@pr-o.no.

Spørsmål om stilling rettes til byråleder Petter Thorendahl på pt@pr-o.no

Case