PR-operatørene søker juniorrådgiver

Vil du være med å utvikle kommunikasjonsløsninger som får målgruppen til å snakke og kunden til å få gåsehud? Brenner du for kommunikasjonsfaget og leter etter et miljø som gjør det samme? Da kan det være akkurat deg vi ser etter.

PR-operatørene er et av landets ledende kommunikasjonsbyråer med forkjærlighet for markeds-PR og fortjent oppmerksomhet. Hos oss jobber reklamefolk, PR-folk, markedsførere, journalister, medievitere og en hund.

Nå trenger vi flere som oss og derfor søker vi ubeskjedent etter kommunikasjonsbransjens største talenter.

Du kan gjerne være nyutdannet, eller ha ett par års erfaring fra byrå eller på kundesiden. Det viktigste er at du har stor arbeidskapasitet, vil utvikle deg videre, skriver godt og ikke minst vil jobbe med kommunikasjon som skaper positiv forandring for oppdragsgiverne våre.

Saken fortsetter under bildeserien.

Bilder av våre moderne lokaler i Lille Grensen 7. Zinc Interiørarkitekter AS og Foto: Thomas Gundersen.

Hos oss vil du få muligheten til å lære av noen av de beste i bransjen på markedskommunikasjon, jobbe med inspirerende og hyggelige kollegaer, samt med oppdragsgivere som Microsoft, Gjensidige, BBC, Rusta Retail, Sonos, Farmasiet, Fazer, Unilever og Evidensia.

Den 15. oktober holder vi en digital rekrutteringsdag. Alle som søker blir invitert inn, så fremt man oppfyller kriteriene – nyutdannet eller ett par års relevant arbeidserfaring.

På rekrutteringsdagen vil du få muligheten til å lære mer om hvordan vi jobber og hvem vi er, og ikke minst vise oss hvem du er. Resultatet kan bli en heltidsstilling i PR-operatørene.

Vi oppfordrer både de som fremdeles er under utdanning og dere som er ferdig med utdanning til å søke. Intensjonen er å ansatte to juniorrådgivere med oppstart henholdsvis i januar og august 2021.

Her kan du lese om rekrutteringsdagen vi gjennomførte i 2019.

Dersom du synes dette virker spennende ber vi deg sende søknad og CV, innen 4/10 2020 til HR-ansvarlig Dingo Starr på dingo@pr-o.no.

Dette innlegget er skrevet av

Case