PR-operatørene søker flere ambisiøse og kloke hoder

Vi har oppdragsgivere som ønsker å være synlige, ønsker å bli snakket om og som ønsker å bety noe for sine kunder, ansatte og omverdenen for øvrig. De vet at oppmerksomhet du ikke betaler for, men gjør deg fortjent til, er et av de sterkeste salgs- og omdømmeverktøyene som finnes. Vår jobb er å sørge for at det skjer på måter som er relevante og effektive.

Forretningsideen er i grunnen enkel, men oppgaven blir stadig mer kompleks og utfordrende. Kanalene og måten vi kommuniserer på endrer seg hele tiden. Det handler om å forstå alt fra teknologi til måten de gode historiene formuleres og formidles på. Som en ekte kategorileder innenfor kommunikasjon og markeds-PR, tar vi i PR-operatørene vårt ansvar på alvor og satser på både vekst og videreutvikling av området vårt. Til dette har vi behov for flere ambisiøse og kloke hoder og søker derfor:

KUNDEANSVARLIGE RÅDGIVERE MED PARTNERAMBISJONER

Vi ønsker å utvide vårt team med flere engasjerte og initiativrike kundeansvarlige. Du må være et utpreget servicemenneske med stor faglig integritet og evner å se muligheter sammen med våre oppdragsgivere. Rollen krever gode samarbeidsevner, løsningsorientering og en god porsjon kreativitet, teft, og kommersielle forståelse. I tillegg til minimum 5 års relevant byråerfaring. Du kan vise til gode resultater, har et godt nettverk og stor arbeidskapasitet, samt evnen til å bygge og vedlikeholde egen portefølje. Og ikke minst så er du kompromissløst ambisiøs på egne, kundenes og byråets vegne.

RÅDGIVER, INNHOLDSMARKEDSFØRING

Vi er på jakt etter noen som kan jobbe med alle former for digital kommunikasjon – sosiale medier, influenser-markedsføring, redaksjonelle flater og i oppdragsgivernes egne kanaler. Vi ser etter en rådgiver som er kreativ, løsningsorientert, skriver godt, har et bredt nettverk og som også har kunnskap om analyse, teknologi og brukermønster.

RÅDGIVER, MEDIERELASJONER OG TEKST

Vi har hyppig og konstruktiv dialog med norske medier og journalister – alt basert på en god og respektfull forståelse for redaksjonelle rammer og prinsipper. Vi er på jakt etter en rådgiver som kan hjelpe oss å videreutvikle disse relasjonene. Du må ha gode relasjonsbyggende egenskaper, journalistisk teft og en god penn.

Er du interessert i noen av stillingene ovenfor? Send en kortfattet søknad og CV til vår HR-ansvarlig dingo@pr-o.no innen 15.08.2021. Har du spørsmål knyttet til stillingene kan du kontakte Petter Thorendahl på pt@pr-o.no.

PR-operatørene er et norskeid kommunikasjonsrådgivningsselskap med 15 spesialister og med kontorer midt i Oslo sentrum. Siden 2004 har vi spesialisert oss på utvikling, prosjektering og gjennomføring av omdømme- og profileringsaktiviteter for private selskaper, offentlig sektor og organisasjonsliv. Fagområdet vårt kalles gjerne markeds-PR, og vi er spesielt kjent for vår evne til å omsette strategi til håndfaste, gjennomførbare og effektive kommunikasjonsaktiviteter.

Dette innlegget er skrevet av:

Case