PR-operatørene søker digital rådgiver

Som digital rådgiver i PR-operatørene vil du være en viktig premissgiver og sparringspartner både for oppdragsgivere og selskapets egne rådgivere.

Du vil inngå i kundeteam, men også eie egne prosjekter internt og eksternt som stiller krav til selvstendig arbeid og evnen til å drive et prosjekt fra begynnelse til slutt. Kreativt arbeid for å utvikle løsninger til hvordan hele eller deler av kampanjer kan leves ut digitalt vil også være sentralt i arbeidet.

Du bør ha noen års erfaring fra byråsiden, samt kunnskap og innsikt i utvikling og gjennomføring av digitale strategier, digital markedsføring, egne og fortjente digitale kanaler, sosiale medier, digital distribusjon, statistisk analyse og innsikt.

Rollen vil ha et viktig ansvar knyttet til faglig utvikling internt. Dette inkluderer et ansvar for å videreutvikle selskapets digitale produkter og leveranser.

Vi ønsker at du er som resten av oss; entusiastisk, modig, fremoverlent og med et sterkt engasjement for kommunikasjon som virker. Til gjengjeld kan vi love en svært spennende og variert arbeidshverdag – og landets utvilsomt hyggeligste kollegaer.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med daglig leder Petter Thorendahl, e-post: pt@pr-o.no.

Søknad sendes til administrasjonsansvarlig Siw Klingsholm, e-post: sk@pr-o.no.