PR-operatørene til Sabre Awards

Nominasjonslisten til den prestisjefulle og internasjonale kåringen Sabre Awards er sluppet, og PR-operatørene er for alvor med. Med fire prosjekter i fire kategorier viser byrået nok en gang god bredde innenfor markedskommunikasjon og PR.

Sabre Awards er en av verdens aller største kåringer av PR-arbeid, og i år er det over 30 norske bidrag kvalifisert i de ulike kategoriene. Det var totalt sett 2400 bidrag sendt inn fra Europa, hvor 10 prosent nådde gjennom nåløyet.

– Først og fremst viser dette et høyt nivå på norsk PR-arbeid, og at PR-operatørene ikke bare hevder seg i Norge,  men også leverer resultater på internasjonalt høyt nivå. Fire nominasjoner er en fin bekreftelse på at det vi gjør for kundene våre holder høy kvalitet, sier byråleder i PR-operatørene Petter Thorendahl.

Flere utmerkelser

I tillegg til å være nominert med «Alfa Eventyreren» i «Fashion and beauty», «Fretex Gründer Challenge» i «Retailers», «BBC Planet Earth II» i «Nordics» og «Visit Sweden, the last Norwegian» i «Travel & Tourism» til Sabre Awards har PR-operatørene mottatt utmerkelsen «Certificate of Excellence» i «in2Sabre» med fire prosjekter:

Visit Sweden/ Den siste nordmannen i BROADCAST MEDIA.
BBC Earth/ Planet Earth i MEDIA PARTNERSHIP.
Alfa/Eventyreren i SOCIAL MEDIA COLLECTIVE.
Telia/ Mobilteknologi kan gjøre fantastisk ting i SEO.

Certificate of Excellence» i «in2Sabre» er en ekstra anerkjennelse av innovative prosjekter, og det er gøy å se at vi får denne utmerkelsen med fire prosjekter i fire kategorier. Dette viser godt bredden av jobbene vi leverer for kundene våre sier Thorendahl.

Mer om prosjektene

Vi har skrevet mer utfyllende om de påmeldte prosjektene til Sabre Awards tidligere, og du kan lese mer om alle sammen her:

Alfa
Fretex
Visit Sweden
BBC Earth

Dette innlegget er skrevet av: