PR-operatørene og BBC finalister i tre kategorier i Digital Communication Awards

Forrige uke annonserte Digital Communication Awards hvem som er nominert til årets prisutdeling i Berlin 20. september. Med årets tre nominasjoner, har PR-operatørene totalt hatt hele 13 finaleplasser og vunnet to gull siden 2015, i det som regnes som EM i digital markedsføring.

– Vi synes alltid det er gøy å se at det vi leverer har den høye standarden vi setter for oss selv, og det å bli nominert i internasjonale konkurranser er en anerkjennelse av arbeidet vi gjør. Men, det viktigste er selvsagt alltid de gode resultatene vi skaper for oppdragsgiverne våre, hver dag – hele året, sier Petter Thorendahl, byråleder i PR-operatørene.

PR-operatørene og BBC er nominert i kategoriene «Influencer Marketing», «Multichannel Marketing» og i «Entertainment & Lifestyle» for lanseringen av vårens sesong av Top Gear.

Når prisutdelingen går av stabelen i september tar Thorendahl med seg hele byrået til Berlin for å overvære seremonien og heie på både eget arbeid og på bransjekollegaer fra hele Europa.

Tidligere nominasjoner og utmerkelser i Digital Communication Awards:

Dette innlegget er skrevet av:

Olav Event

Kundeansvarlig og rådgiver978 59 493

Case