PR-operatørene med to finaleplasser i PR-EM

5. mars ble finaleplassene i Sabre Awards offentliggjort og PR-operatørene har vinnersjanser i to kategorier. For jobben gjort for OCEANA er byrået nominert i kategorien «Public Affairs» og for SONOS er vi nominert i kategorien «Influencer Marketing».

Sabre Awards er en årlig, prestisjefylt prisutdeling som hedrer de beste PR-jobbene i Europa. Vinnerne blir annonsert i mai og da blir også vinnerne i In2Sabre Awards kjent. Sistnevnte hedrer kommunikasjonsjobber som særlig utmerker seg med nye og innovative grep, og også her har PR-operatørene gode sjanser for å høste heder og ære.

PR-operatørene er et av landets mestvinnende kommunikasjonsbyråer og har siden oppstarten i 2004 vunnet gull og vært finalister i nasjonale og internasjonale konkurranser over 100 ganger.

– To finaleplasser i PR-EM er en stor bragd i seg selv. Skulle vi gå helt til topps er det en enorm anerkjennelse av gode jobber, både for oss og for kundene, sier byråleder i PR-operatørene, Petter Thorendahl.

Det er ikke første gang PR-operatørene hevder seg i Sabre Awards, tidligere har vi vunnet heder og ære for blant andre Alfa, Allergiguiden, Visit Sweden, BBC, Telia, Flytoget, Expedia og Helly Hansen.

– Dette viser at PR-operatørene sammen med kundene våre leverer jobber på et høyt, internasjonalt nivå. Det er alltid veldig stas å vinne priser, men det viktigste er resultatene vi skaper for kundene våre, hver eneste dag, sier Petter Thorendahl.

Se flere av våre caser her.

Dette innlegget er skrevet av:

Olav E. Kjær

Kundeansvarlig og rådgiver978 59 493

Case