PR-operatørene henter inn kundeansvarlig og juniorrådgiver

PR-operatørene opplever sterk kundevekst, og i disse dager tar kundeansvarlig Hanne Stabell og juniorrådgiver Olav Event fatt på nye utfordringer i byrået.

– Vi er glade for å tilføre byrået to dyktige operatører. Hanne har mange års erfaring både på byråsiden og som gründer, og hun vil være en solid medspiller og rådgiver for kundene vår. Dessuten får vi Westerdals-utdannede Olav som juniorrådgiver, sier byråleder Petter Thorendahl.

Event har nylig fullført en bachelor i strategi og PR ved Westerdals, og han har allerede opplevd kommunikasjonsfaget i praksis. Som leder for studentsamfunnet ved Westerdals fikk han erfaring med både mediehåndtering og krisekommunikasjon.

Stabell har bred erfaring innen media, kommunikasjon og markedsføring. De siste årene har hun, i tillegg til å være daglig leder, hatt ansvar for PR samt salgs- og markedsaktiviteter i Ventus Fashion, en distributør og importør av merkevarer i tekstilmarkedet.

– Ambisiøs på kundenes vegne

Kundeansvarlig Stabell ser fram til å komme i gang og å bli kjent med PR-operatørenes kunder.

– Etter å ha jobbet i eget selskap i seks år er det veldig spennende og moro å komme tilbake til kommunikasjonsbransjen. Jeg går veldig opp i det jeg driver med, og jeg vil virkelig det beste for kundene mine. For meg handler det om å forstå og ha interesse for våre kunders forretningsområder og kommunikasjonsutfordringer. Da blir det et fruktbart samarbeid, og det blir mulig å være ambisiøs på kundenes vegne og skape gode resultater, forklarer hun.

Etter mange år i mediebyrå og erfaring fra både Dagens Næringsliv og McCann, har Stabell opparbeidet seg massiv erfaring med å tilpasse budskap og kanal til målgruppen.

– Slik verden ser ut nå er alt mer fragmentert, og da blir riktig kommunikasjon enda viktigere. Det er med andre ord avgjørende hvordan man skal si hva til hvem og når. Enten man skal informere eller selge, bør man unngå å skyte med hagle, altså sørge for å differensiere kommunikasjonen og tilpasse den til kanal og interessegruppe, sier hun.

– PR reflekterer den jeg er

Juniorrådgiver Event ser fram til å kick-starte kommunikasjonskarrieren hos PR-operatørene.

– PR-operatørene engasjerer meg, for jeg liker måten byrået jobber på. De har spennende kunder, og jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg har lenge hatt lyst til å arbeide med kommunikasjon, og jeg føler at PR reflekterer den jeg er, sier Event.

I løpet av studietiden har Event opparbeidet seg byråerfaring, og han har eksempelvis vært praktikant hos Trigger. Der fikk han praktisk erfaring med PR og drev blant annet med redaksjonell produksjon og konseptutvikling.

Rustet for å møte etterspørselen

Byråleder Thorendahl er godt fornøyd med at byrået styrkes med nye operatører.

– Med Hanne og Olav på laget vil vi møte den økende oppdragsmengden vår med engasjement, faglig forståelse og effektive løsninger. Vi ser fram til å ha en ny kundeansvarlig som kombinerer utstrakt byråerfaring med forretningsforståelsen og gjennomføringsevnen til en gründer. Og vi gleder oss til å ha en ny juniorrådgiver som er dyktig, uredd og ambisiøs, avslutter Thorendahl.

Dette innlegget er skrevet av: