OPERATØRÅRET 2022

Det har vært et begivenhetsrikt år i Lille Grensen 7 med nye operatører på plass, prisvinnende jobber, mange nye kunder, og ikke minst fornyet tillit fra eksisterende oppdragsgivere.

2022 begynte med at vi fikk Anne Kristin og Jennifer med på laget, og deres kompetanse og erfaring viste seg raskt å komme til nytte både for leveransene våre og ikke minst sosialt i byrået.  I august fikk vi Jonatan og Didrik om bord og begge fant raskt sin plass med faglig nysgjerrighet og entusiasme for alle oppgaver.

Også i år har vi vunnet priser internasjonalt for arbeider vi har gjort sammen med våre oppdragsgivere. Som eneste norske byrå fikk vi gull i Digital Communications Awards, og ikke bare ett, men to, for både Sonos og Electronic Arts. Vi vant også gull for lanseringsarbeidet med Sonos Roam i Sabre Awards.

Det er selvsagt alltid stas å vinne priser, men like viktig er alt det gode og langsiktige arbeidet vi gjør for våre oppdragsgivere hver dag, hele året.

Vi har laget employer branding-filmer med lederteamet til Janssen Norge. Hatt julearrangement for Rusta, utviklet og prosjektledet et kreativt konsept til Worlds 22 for Riot Games, lansert Slettvoll x Malene Birger-kolleksjonen, laget konsept for og produsert podcast for HP, fungert som markedsansvarlig for Utleiemegleren, og vært kommunikasjonsavdelingen i Care sin forlengende arm i mange spennende og viktige prosjekter i 2022.

Sammen med Farmasiet lagde vi «5 på bussen» for å sette søkelyset på viktigheten av sikker sex i russetiden, for happn og i samarbeid med Kreftforeningen opprettet vi en puppeprofil i forbindelse med rosa sløyfe-aksjonen. Vi har lansert robotstøvsugere for Roborock, tannbørster for Oral B, høytalere for Sonos, mobiltelefoner for OnePlus, barnebilseter for Cybex, David Attenboroughs serie «The Green Planet» for BBC Earth, samt mye, mye mer.

I PR-operatørene jobber vi også med influensere når dette er riktig kanal i markedsmiksen. I år har vi opplevd gode resultater med dette for blant andre Microsoft, Sonos, OnePlus, Pampers, HP, Oral B og BBC.

Det aller, aller beste med 2022 er at vi har kunnet være sammen på kontoret, uten nedstenging, og at fysiske møter med kunder og samarbeidspartnere er på vei opp. Vi har alle lært oss at ting fungerer fint også fra hjemmekontor og på teams, men energien og kreativiteten som kommer av å faktisk møtes – det er noe vi ønsker oss enda mer av i 2023.

Med dette ønsker vi alle våre kunder, samarbeidspartnere og venner en riktig god jul og alt det beste for neste år!

Dette innlegget er skrevet av;

Case