Ny seniorrådgiver: Monica Csango på plass i PR-operatørene

PR-operatørene opplever en stadig større oppdragsmengde og ikke minst innen innholdsproduksjon. Monica Csango har den rette kombinasjon av byrå- og journalisterfaring som vil bidra til å løfte og utvikle byrået videre.

– Det siste året har vi hatt en betydelig kundestrøm, samtidig som flere av våre eksisterende kunder øker oppdragsmengden. Monica vil med sine over tjue års erfaring som rådgiver, journalist, regissør, produsent og forfatter være en viktig brikke for å møte våre kunders behov i dag og fremover, sier byråleder i PR-operatørene, Petter Thorendahl.

De siste tre årene har Monica jobbet hos Burson, Cohn & Wolfe hvor hun blant annet har utviklet og ledet kampanjer, inkludert skriving av manus og regi for filmer for egne og fortjente kanaler, samt drevet budskaps- og medietrening for en rekke større samfunnsaktører.

– Etter tre spennende år hos BCW føles det nå riktig å starte hos PR-operatørene. De har et svært dynamisk miljø som har en bredde og innsikt som jeg gleder meg til å få være en del av. De snur seg raskt rundt, har tydelig visjoner og kunnskap både om samtid og fremtid, og ikke minst en spennende og bred kundeportefølje, sier Monica Csango.

Erfaren rådgiver med stort samfunnsengasjement
Fra 1997 til 2008 jobbet Monica Csango i TV2 nyhetene og Dokument 2. Her lagde hun sin første dokumentarfilm, «Evig Din», som hun mottok Amandaprisen for. Monica har vært sjefsredaktør i mediehusene Bonnier og Egmont, samt vært produsent hos Nordisk Film og TV og Mastiff. I tillegg har hun vært fagansvarlig ved film- og TV-linja på Westerdals.

Monica har de siste årene også gitt ut tre bøker på forlagene Gyldendal og Kagge. Hun er dessuten en engasjert samfunnsdebattant og foredragsholder som hyppig diskuterer tematikk knyttet til rasisme, antisemittisme og menneskerettigheter.

– Med Monica på laget får vi ikke bare løftet våre leveranser, men hun vil nok også sørge for tidvis høy temperatur rundt lunsjbordet. Og vi gleder oss til begge deler, sier Thorendahl.

Dette innlegget er skrevet av:

Case