Ny kreativ leder til PR-operatørene

PR-operatørene opplever en stadig større oppdragsmengde, og i 2019 fikk byrået inn over 30 nye kunder. I den anledning henter vi inn Eivind Hammer Myhre som også tidligere har jobbet i byrået.

– 2019 har vært et veldig godt år, med mange nye kunder inn, men også med flere og spennede oppdrag fra eksistrende kunder. Vi har derfor et behov for å styrke oss ytterligere. Her kommer Myhre inn som kundeansvarlig og kreativ leder, sier Petter Thorendahl, byråleder i PR-operatørene.

Eivind har tidligere jobbet i PR-operatørene som rådgiver, før han flyttet på seg til JCP sin event-avdeling. Nå er han altså tilbake som både kundeansvarlig og kreativ leder, noe som gleder både Thorendahl og resten av byrået.

– Vi kjenner Eivind godt, og vet hva han kan tilby våre kunder og ansatte. Vi ser frem til å få ham i full sving med å løse oppdrag og løfte oss og kundene våre ytterligere i 2020, understreker Thorendahl.

Klar for et comeback

Eivind er selv klar for å komme i gang og kickstarte året med nye utfordringer og ansvarsområder.

– Det føles godt å komme tilbake til PR-operatørene. Kundemiksen har, om mulig, blitt enda mer spennende siden jeg sist var der, og som kreativ leder skal jeg løfte byråets leveranser ytterligere, forteller Myhre.

I JCP har Eivind jobbet med lederkommunikasjon og konseptutvikling under deres event-fane. I tillegg har han vært en instrumental del av JCPs kreative ressurser, spesielt inn i pitch- og anbudsprosesser.

– Det var viktig for meg å få nye impulser etter mine første år i PR-operatørene, men jeg merket etter hvert at det var eksternkommunikasjon jeg var skapt for. Da ble veien «hjem» igjen til PR-operatørene kort, med så mange bra folk og spennende kunder, sier Myhre.

Satser enda mer på kreativitet

I PR-operatørene vil Myhre, i tillegg til å ha ansvaret for egne kunder, også ta rollen som kreativ leder. Det vil si at han kommer til å være involvert på tvers av selskapets kundeportefølje.

– Eivind blir en viktig brikke for oss i 2020. Med økt oppdragsmengde og flere spennende prosjekter i sikte, kommer hans kreative og strategiske egenskaper godt til rette hos PR-operatørene, forteller Thorendahl.

Myhre blir den andre ansatte som kommer inn dørene til PR-operatørene i løpet av de siste månedene. I november ansatte byrået Monica Csango fra Burson, Cohn & Wolfe, som seniorrådgiver.

– Dette er en perfekt duo som matcher våre ambisjoner for 2020, hvor vi skal sette kreativiteten i høysetet, levere enda bedre jobber for kundene våre, og ikke minst vinne flere priser, avslutter Petter Thorendahl.

Case