Nok et rekordresultat for PR-operatørene

PR-operatørene leverer et godt resultat for 2021 og pilene peker fortsatt oppover i 2022. Kommunikasjonsbyrået endte med en omsetning på 22 millioner opp fra 20,2 millioner i 2020 og med et driftsresultat på 3,5 millioner 

-Hele byrået svingte seg skikkelig gjennom fjoråret og det er det ekstra gøy å se at det gir gode resultater, prisvinnende jobber, samt fornyet tillit og oppdrag fra eksisterende oppdragsgivere og nye kunder inn, sier Petter Thorendahl, byråleder i PR-operatørene.  

2022 viser fortsatt vekst for selskapet, både når det gjelder omsetning og byråinntekt.  

-Vi har som mål å utvikle selskapet fremover, både kreativt og økonomisk, og tar sikte på fortsatt vekst. Men, det viktigste er at vi også fremover leverer gode jobber og resultater for våre oppdragsgivere, enn nødvendigvis vekst for vekstens skyld, sier Petter Thorendahl.  

Endring i partnerskapet gir ny energi 

På tampen av fjoråret kom Christine Bakken, Eivind Hammer Myhre og Jørgen W. Bjerke inn på eiersiden. Det har skapt en ny dynamikk i partnerskapet og i selskapet, og bidrar til vekst også inn i 2022.   

– Med til sammen 27 års erfaring fra PR-operatørene har de god kontroll på historikken i selskapet, samtidig som de evner å se fremover og tenke nytt. Ikke minst, er de viktige bidragsytere til det gode arbeidsmiljøet vi har, med stor takhøyde og flat struktur, sier Thorendahl.  

Alle tre har også gått inn i styret, hvor de vil bidra til at PR-operatørene fortsetter sin positive utvikling fremover – faglig, sosialt og økonomisk. 

Endelig, tur igjen 

Etter to år med pandemi og begrenset med sosiale aktiviteter, skal PR-operatørene igjen ta opp tradisjonen med kick-off utenfor landets grenser denne høsten, med etterlengtet faglig og sosialt påfyll.  

– Alle operatørene fortjener en skikkelig fest og det skal det bli. Men, vi ser ikke bakover og noe av formålet med turen er at vi sammen skal løfte blikket, bli inspirert og komme tilbake med fornyet energi og entusiasme som vil bidra positivt både internt og eksternt, avslutter Thorendahl. 

Dette innlegget er skrevet av:

Case