Monica Csango

Seniorrådgiver

Monica er seniorrådgiver i PR-operatørene med mer enn 20 års erfaring fra norske medier. Hun har jobbet 11 år som journalist i Tv2 sin nyhetsavdeling, hvor hun vant Amanda for beste dokumentarfilm «Evig Din», hvor hun hadde manus og regi.

Hun har også vært sjefsredaktør i mediehusene Bonnier og Egmont. I produksjonsselskapene Nordisk Film og Tv og Mastiff var hun med på å utvikle tv-program som ble vist på Tv3 og TVNorge.

Monica har vært fagansvarlig ved Film- og tvlinjen på Westerdals hvor hun blant annet hadde ansvar for utvikling av linjens dokumentartilbud.

Hun er en profilert samfunnsdebattant som hyppig figurerer i media og holder foredrag på tematikk knyttet til rasisme, demokratisering og menneskerettigheter.

Monica er dessuten forfatter og har gitt ut tilsammen tre bøker på forlagene Kagge og Gyldendal.

Hun er utdannet Cand. Mag fra universitetet i Bergen med sammenliknende politikk, historie og religionshistorie i fagkretsen og utdannet Coach fra Humanova i Oslo.

Før hun kom til PR-operatørene jobbet hun tre år som rådgiver i Burson Cohn & Wolfe, med blant annet et særlig ansvar for innholdsproduksjon og medietrening.

Monica er innsiktsfull, kreativ og ser etter løsninger for kundene sine som gjør at de skiller seg ut, føler seg ivaretatt og får innhold og løsninger som har varig verdi.

Send Monica Csango en e-post   eller   ring 414 23 335

People