Blir PR-operatørenes yngste partner noensinne

Oslo, 11. april – Lukas Loeb forlot skolebenken i 2015, gikk gradene i PR-operatørene og blir nå partner i en alder av 28.

– Dette er vår første partner i tjueårene, men jeg er ikke stresset for det. I løpet av sin tid i PR-operatørene har Loeb utviklet seg med rakettfart og skaffet seg omfattende erfaring. I dag er han kundeansvarlig for flere av våre største kunder, sier byråleder Petter Thorendahl.

Den ferske partneren har bred kompetanse innen teknologibransjen og har kundeerfaring med selskaper som Microsoft, Vipps, Telia, One Plus, Electronic Arts og Sonos. Han er utdannet medieviter fra Universitetet i Oslo, med spesialisering innen selskapskommunikasjon og omdømmearbeid.

– Det er viktig for PR-operatørene at de ansatte får mulighet til å utvikle seg, og vår nye partner er et levende bevis på dette, forklarer Thorendahl.

Dristige uttalelser på jobbintervju

Loeb var krystallklar på målene sine allerede før han ble ansatt.

– I intervjurunden for snart fire år siden sa jeg at jeg skal bli partner her en dag. Nå har det skjedd, og det føles utrolig bra. Men jeg tar det ikke for gitt. Det har krevd hardt arbeid og bevisst faglig utvikling, sier han.

Thorendahl husker godt intervjuet med den unge medieviteren.

– Loeb var offensiv på intervjuet, og det likte jeg. Samtidig visste jeg at han var nødt til å bevise at han kunne leve opp til ambisjonene sine. Det har han gjort. Kundene hans er svært fornøyde med det han leverer, og de viser ham enormt mye tillit, sier byrålederen.

– Spennende tider i vente

Loebs plan videre er å utvikle flere gode kunderelasjoner og bidra til at byrået vokser ytterligere, både faglig og økonomisk.

– Dette er et stort steg for meg, og det vil jeg utnytte. Jeg vet hvilken retning jeg ønsker at PR-operatørene skal gå for å bevare vår posisjon som et av Norges ledende byråer innen markeds-PR. Vi har noen veldige spennende tider i vente, avslutter han.

Dette innlegget er skrevet av:

Case